Vastuullisuus

DISAS yhtiöiden arvoja ovat laatu, asiakas toiminnan lähtökohtana, jatkuva kehittyminen, ympäristöstä huolehteminen ja vastuullisuus.

Vastuullisuus toiminnassamme tarkoittaa sitä, että hankimme raaka-aineet pitkäaikaisilta tavarantoimittajilta, joiden luona vierailemme säännöllisesti. Teemme kauppaa suomalaisten sisävesi- ja rannikkokalastajien pyytämillä kaloilla ja kalafileillä. Olemme kaikille tavarantoimittajille luotettava ja reilu yhteistyökumppani.

Käytämme ympäristöystävällisiä ja taloudellista tehokkuutta tuovia kuljetuslaatikkoratkaisuja. Omien myymälöiden osalta laatikot kiertävät myymälöistä takaisin tuotantolaitokselle, jossa pesun jälkeen ne käytetään aina uudelleen. Valtakunnan jakelussa käytämme Transbox-laatikoita. Ratkaisulla oma tuotantolaitos  ei käytä lainkaan styroxlaatikoita. Tämä tuo säästöjä myös asiakkaillemme, kun jätteiden kuljetuskustannukset vähenevät.

Valmistamiemme tuotteiden pakkausmateriaaleissa on kierrätettäviä ratkaisuja. Pastöroidut mädit ja herkut on pakattu kierrätettäviin metallikantisiin lasipurkkeihin, pakastemätituotteissa on kierrätettävä PET-muovinen rasia ja kierrätettävä metallinen kansi.

Tuotantolaitos on pyrinyt edistämään energiatehokkuutta mm. talteenottamalla savustusuunien lämmön laitoksessamme ja hyödyntämällä sen veden lämmityksessä.

DISAS yhtiöt työllistävät  lähes 200 eri alan ammattilaista ja olemme jo pitkään tarjonneet poikkeuksellisen paljon kaupan-alan kokoaikaisia työsuhteita.

DISAS yhtiöt on vahvasti tukemassa, sponsoroimassa ja tekemässä yhteistyötä erilaisten urheilujoukkueiden, urheilutapahtumien ja yksittäisten urheilijoiden kanssa. Lajeina muun muassa jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, koripallo, yleisurheilu ja taitoluistelu.